Workshop Powerpose

Een eerste indruk kan heel belangrijk zijn. Soms zelfs cruciaal, omdat je in sommige situaties geen tweede kans krijgt.

Als je lekker in je vel zit, straal je dat uit. En als je volledig jezelf bent, kom je meer ontspannen over. Dat is vaak makkelijker in een bekende omgeving met mensen bij wie je je op je gemak voelt. Op onbekend terrein en in spannende situaties komen mensen vaak heel anders over dan ze werkelijk zijn. Dat kan komen door angst, zenuwen en onzekerheid.

Wanneer je bijvoorbeeld moet spreken voor een groep, bij een sollicitatiegesprek, een date hebt of wanneer je op de foto wordt gezet kunnen deze angsten behoorlijk worden uitvergroot en kun je totaal niet meer uitstralen wie je echt bent.Je gedachten, gevoelens, emoties en ervaringen hebben allemaal invloed op je lichaamshouding. Vervolgens heeft onze lichaamshouding invloed op hoe we ons voelen en over onszelf denken.

Wie
Deze training wordt gegeven door Petra van Vliet en Sacha Entius.

Petra zet fotografie in als middel om mensen een beter gevoel over zichzelf te geven en ze van hun camera angst af te helpen. Onder haar bedrijf Spiley heeft ze de Powershoot Academy opgericht. Hierin verzorgt zij trainingen en opleidingen op het gebied van fotografie volgens haar Powershoot werkwijze.

Als Danstherapeut verdiept Sacha zich al jaren in de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. Met haar bedrijf Danskracht geeft ze training aan groepen, voor particulieren en bedrijven.

Hoe
Tijdens deze training maken we je ervan bewust hoe jij je jezelf ziet, en hoe jouw gevoel over jezelf zich heeft opgeslagen in je lichaam en wat de gevolgen hiervan zijn voor je houding en je uitstraling.

Petra doet dit door middel van haar Powershoot oefeningen, door een en ander letter in beeld te brengen. Sacha doet dit door je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen en je te laten ervaren wat een andere houding en andere gedachten doen met jouw gevoel en uitstraling.  Je kunt je lichaamshouding veranderen door je gedachten, en je kunt je gedachten en gevoelens veranderen door je lichaamshouding. In eerste instantie kan het onecht voelen, omdat je doet alsof. Maar des te langer en vaker je het doet, des te gewoner het gaat voelen. Daarmee kun je invloed uitoefenen op je lichaamstaal en uitstraling. Beiden sporen we je aan om weer terug te gaan naar je meer natuurlijke staat van zijn.

Wat levert het je op
Na deze training ben je je meer bewust van je gedachten over een situatie en over jezelf en de daarbij behorende houding. Je leert om in spannende situaties meer controle over jezelf te hebben en in elke situatie jezelf krachtig en ontspannen te laten zien. Je durft meer jezelf te zijn voor een camera en gaat naar huis met een paar prachtige foto’s van jezelf.

Wanneer
De training vindt plaats op vrijdag 30 mei van 10.00  tot 16.30 uur.

Waar
Lokatie is een studio op de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.

Kosten
Kosten voor deze workshop zijn 125 euro incl btw.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvang je van ons alle informatie en dingen die je kunt doen ter voorbereiding.

Info
Voor vragen kun je Petra mailen op petra@spiley.com en Sacha op sacha@danskracht.nl
© 2011 Danskracht. Alle rechten voorbehouden